Menu Weekendowe

W Zalewajce co tydzień nowe MENU SEZONOWE obowiązujące od piątku do niedzieli.

Już w najbliższy weekend Szef kuchni poleca:

  • CHŁODNIK Z BOTWINKI podany z jajkiem …. 16 zł
  • SPECJAŁ GOSPODY Z POLĘDWICY WOŁOWEJ Leżakujące w zalewie plastry polędwicy z czerwoną cebulą i kaparami ….. 32 zł
  • WOŁOWINA PO BURGUNDZKU Wołowina duszona z warzywami w czerwonym winie podana z kopytkami i ogórkiem kwaszonym ……. 35 zł
  • PSTRĄG Z PIECA Podany z młodymi ziemniakami oraz surówką z młodej kapusty ……. 35 zł
  • SERNIK NA ZIMNO ZE ŚWIEŻYMI TRUSKAWKAMI ……. 18 zł
  • WERMUT TOTINO ROSSO wermut 100 ml, świeża pomarańcza ……. 6 zł
  • APEROL SPRITZ wino musujące, Aperol, woda gazowana, świeża pomarańcza ……. 20 zł