Menu Weekendowe

W Zalewajce co tydzień nowe MENU SEZONOWE obowiązujące od piątku do niedzieli.

Już w najbliższy weekend Szef kuchni poleca:

  • SZPARAGI Z PATELNI Z JAJKIEM SADZONYM smażone na maśle czosnkowym, podane z pomidorkami koktajlowymi oraz bułeczką pszenną …. 28 zł
  • PSTRĄG Z PIECA podany z młodymi ziemniakami oraz surówką z młodej kapusty  ….. 32 zł
  • UDKO Z KURCZAKA KUKURYDZIANEGO podane ze świeżymi szparagami oraz puree truflowym ……. 30zł
  • STEK Z ROSTBEFU argentyńska wołowina Black Angus podana z ziemniakami i warzywami z patelni oraz sosami na zimno ……. 75 zł
  • TORCIK Z MASCARPONE I ŚWIEŻYMI TRUSKAWKAMI z musem ze świeżych truskawek ……. 18 zł
  • WERMUT TOTINO ROSSO wermut 100 ml, świeża pomarańcza ……. 6 zł
  • APEROL SPRITZ wino musujące, Aperol, woda gazowana, świeża pomarańcza ……. 20 zł