Świeże ryby i owoce morza

Zapraszamy do Zalewajki na ŚWIEŻE RYBY I OWOCE MORZA! 🐠🦀🐙🦐🐟

Co tydzień od piątku do niedzieli (lub wyczerpania zapasów) czekać będą na wszystkich smakoszy same morskie rarytasy, a nasz szef kuchni będzie z nich przyrządzał co tydzień inne, pyszne dania. Nasz festiwal rybny potrwa do 5 kwietnia.

Menu 13.03-15.03:

Mule – 30 zł

w winie lub pomidorach, ostre lub łagodne

Krewetki z patelni – 35 zł

Na maśle z czosnkiem, ostre lub łagodne

Filet z tuńczyka – 46 zł

220g, Akwen połowu Sri Lanka/Malediwy

Kurek z pieca – 47 zł

350g

Pstrąg z pieca – 36 zł

300g

Dorada z pieca – 45 zł

300-350g

Ryby podajemy z frytkami i bukietem surówek. Wszystkie ryby jak i owoce morza są świeże, nie mrożone.

Asortyment dostępny do wyczerpania zapasów