Zapraszamy do Zalewajki na ŚWIEŻE RYBY I OWOCE MORZA! 🐠🦀🐙🦐🐟
Co tydzień od piątku do niedzieli (lub wyczerpania zapasów) czekać będą na wszystkich smakoszy same morskie rarytasy, a nasz szef kuchni będzie z nich przyrządzał co tydzień inne, pyszne dania. Nasz festiwal rybny potrwa do 5 kwietnia.
Menu 13.03-15.03:
Mule – 30 zł
w winie lub pomidorach, ostre lub łagodne
Krewetki z patelni – 35 zł
Na maśle z czosnkiem, ostre lub łagodne
Filet z tuńczyka – 46 zł
220g, Akwen połowu Sri Lanka/Malediwy
Kurek z pieca – 47 zł
350g
Pstrąg z pieca – 36 zł
300g
Dorada z pieca – 45 zł
300-350g
Ryby podajemy z frytkami i bukietem surówek. Wszystkie ryby jak i owoce morza są świeże, nie mrożone.
Asortyment dostępny do wyczerpania zapasów
