Nasze jadło

Tatar wołowy – 32 zł

z żółtkiem przepiórki, grzybami marynowanymi, ogórkiem kiszonym,
cebulą, musztardą oraz masłem i pieczywem

Tatar VEGE – 28 zł

z wafli ryżowych i pomidorów, lekko pikantny z „jajkiem vege”

„Specjał Gospody” – marynowana polędwica wołowa – 36 zł

w occie winnym i przyprawach z czuszką, czosnkiem, podana z kaparami i czerwoną cebulą oraz pszenną bułeczką

Półmisek wędlin – 42 zł

własnego wyrobu wędzone i pieczone wędliny oraz pasztety podane z piklami i pieczywem(dla 2 osób)

Śledzik Matias w dwóch smakach – 21 zł

W oleju lnianym z cebulą oraz w śmietanie z jabłkiem

Chleb ze smalcem – 10 zł

Z ogórkami kiszonymi (dla 2 osób)