Nasze jadło

Tatar wołowy – 32 zł

Z żółtkiem przepiórki, grzybami marynowanymi, ogórkiem kiszonym, cebulą i musztardą

Specjał Gospody z polędwicy wołowej  – 32 zł

Leżakujące plastry marynowanej polędwicy, serwowane w zalewie czerwoną cebulą i kaparami

Deska mięs i pasztetów swojskich – 39 zł

Własnego wyrobu wędzone i pieczone wędliny oraz pasztety z piklami oraz chrzanem

Carpaccio z czerwonych buraków – 20 zł

Podawane z rukolą, czarnuszką, prażonymi pestkami dyni oraz sosem bazyliowym

Śledzik Matias w dwóch smakach – 19 zł

W oliwie z cebulą oraz w śmietanie

Tatar z łososia (świeżego i wędzonego) – 30 zł

Z marynatami, sokiem z cytryny, ogórkiem kiszonym, kaparami, czerwoną cebulą

Carpaccio z wędzonej gęsiej piersi – 29 zł

podane z sosem żurawinowym, rucolą i oliwą