Nasze jadło
Tatar wołowy – 32 zł
Z żółtkiem przepiórki, grzybami marynowanymi, ogórkiem kiszonym, cebulą i musztardą
Specjał Gospody z polędwicy wołowej – 30 zł
Leżakujące plastry marynowanej polędwicy, serwowane w zalewie z cukrową cebulą i kaparami
Deska mięs i pasztetów swojskich – 39 zł
Własnego wyrobu wędzone i pieczone wędliny oraz pasztety z piklami oraz chrzanem
Carpaccio z czerwonych buraków – 20 zł
Podawane z rukolą, czarnuszką, prażonymi pestkami dyni oraz sosem bazyliowym
Śledzik Matias w dwóch smakach – 19 zł
W oliwie z cebulą oraz korzenny
Tatar ze śledzia – 23 zł
Podany z warzywami (cebula biała i czerwona, ogórek, papryka…) zamarynowanymi w limonce i musztardzie francuskiej