Nasze jadło

Drodzy Goście, czekadełko (chleb, smalec, ogórki) gratisowo podajemy przy zamówieniu dań głównych.

Filet z łososia pieczony w pergaminie z warzywami – 47 zł

podany z ryżem oraz warzywami grillowanymi

Udko z kaczki confit – 39 zł

W sosie żurawinowym z kopytkami oraz burakami zasmażanymi

Pieczeń cielęca w sosie winno-śmietanowym z krewetkami – 42 zł

podana z tagliatelle z warzywami z patelni

Staropolski kotlet schabowy – 35 zł

marynowany w mleku, smażony na smalcu, podany z ziemniakami i kapustą zasmażaną

Golonka z pieca w piwie– 44 zł

z ziemniakami z patelni, kapustą zasmażaną oraz chrzanem i musztardą

Stek z polędwicy wołowej z masłem czosnkowym – 89 zł

na szparagach z puree pieprzowym i pieczonymi pomidorkami koktajlowymi, sos rozmarynowy

Szpada mięsiwami nabita – dla dwóch osób 99 zł

Mięsa: GOLONKA, karkówka marynowana x 2, pierś z kurczaka marynowana, kiełbasa, kiszka ziemniaczana, a wszystko to podane z ziemniakami z patelni, kopytkami, kapustą zasmażaną oraz sosami