Nasze jadło

Szef Kuchni poleca menu weekendowe 06-08.05.2022:

Chłodnik z botwinki – 23 zł

Podany z jajkiem

Golonka XXL w piwie – 60 zł

Waga ok. 1,2 kg. Pieczona, podana z młodą zasmażaną kapustą, ziemniakami opiekanymi oraz chrzanem i musztardą.

Gruszka marynowana w winie – 19 zł

Polana czekoladą, podana z lodami waniliowymi.

Grzane wino (180ml)– 13 zł

świeża pomarańcza, goździki, cynamon

Lemoniada 300 ml / 1l – 12/29 zł

Herbata z pigwą marynowaną w spirytusie – 24 zł

świeże cytrusy, jabłko, goździki, cynamon

Aperol Spritz – 23 zł

Prosecco, Aperol, woda gazowana, świeża pomarańcza

Orange Spritz – 23 zł

wino musujące bezalkoholowe, syrop orange spritz, woda gazowana

Mojito – 23 zł

rum, cukier brązowy, limonka, świeża mięta, 7 Up

Mojito virgin – 20 zł

7 Up, cukier brązowy limonka, świeża mięta