Nasze jadło
Szef Kuchni poleca menu weekendowe 06-08.05.2022:
Chłodnik z botwinki – 23 zł
Podany z jajkiem
Golonka XXL w piwie – 60 zł
Waga ok. 1,2 kg. Pieczona, podana z młodą zasmażaną kapustą, ziemniakami opiekanymi oraz chrzanem i musztardą.
Gruszka marynowana w winie – 19 zł
Polana czekoladą, podana z lodami waniliowymi.
Grzane wino (180ml)– 13 zł
świeża pomarańcza, goździki, cynamon
Lemoniada 300 ml / 1l – 12/29 zł
Herbata z pigwą marynowaną w spirytusie – 24 zł
świeże cytrusy, jabłko, goździki, cynamon
Aperol Spritz – 23 zł
Prosecco, Aperol, woda gazowana, świeża pomarańcza
Orange Spritz – 23 zł
wino musujące bezalkoholowe, syrop orange spritz, woda gazowana
Mojito – 23 zł
rum, cukier brązowy, limonka, świeża mięta, 7 Up
Mojito virgin – 20 zł
7 Up, cukier brązowy limonka, świeża mięta