Przystawki zimne
Deski wędlin(schab wędzony i pieczony, karkówka wędzona i pieczona, boczek pieczony, wybór kiełbas)
Deski pasztetów domowych(z pomarańczą i z żurawiną)
Biszkopt szpinakowy z serkiem chrzanowym i łososiem wędzonym
Tatar wołowy z dodatkami
Golonka w galarecie
Krewetki w panierce kokosowej
Tiftele z sosem tzatziki
Deski serów
Sałatka ryżowa z kurczakiem i czerwoną fasolą na ostro
Mix sałat z gruszką maślaną, kozim serem i orzechami włoskimi
Marynaty, masło, smalec, ogórki kiszone, pieczywo mieszane
Zupy:
Krem z grzybów leśnych z grzankami czosnkowymi
Dania główne:
Kaczka pieczona podana na jabłkach w sosie pomarańczowym
Policzki wołowe z warzywami w sosie z czerwonego wina
Pieczeń wieprzowa w sosie myśliwskim
Łosoś z pieca na sosie kaparowym
Indyk w sosie brzoskwiniowym z chili i kolędrą
Dodatki do dań głównych:
Ziemniaki opiekane z masłem rozmarynowym
Pęczotto z warzywami i parmezanem
Warzywa pod beszamelem
Buraczki z papryką zasmażane
Bukiety surówek
Desery:
Mix ciast oraz mini desery