Nasze jadło

Tatar wołowy – 32 zł

Z żółtkiem przepiórki, grzybami marynowanymi, ogórkiem kiszonym, cebulą i musztardą

Specjał Gospody z polędwicy wołowej  – 30 zł

Leżakujące plastry marynowanej polędwicy, serwowane w zalewie z cukrową cebulą i kaparami

Deska mięs i pasztetów swojskich – 39 zł

Własnego wyrobu wędzone i pieczone wędliny oraz pasztety z piklami oraz chrzanem

Carpaccio z czerwonych buraków – 20 zł

Podawane z rukolą, czarnuszką, prażonymi pestkami dyni oraz sosem bazyliowym

Śledzik Matias w dwóch smakach – 19 zł

W oliwie z cebulą oraz korzenny

Tatar ze śledzia – 23 zł

Podany z warzywami (cebula biała i czerwona, ogórek, papryka…) zamarynowanymi w limonce i musztardzie francuskiej